Linsēklas, turku zirņi, žāvēti augļi – veselībai un labsajūtai!

27.02.2019 – uztura speciālistes Ilzes Luteres meistarklasē Tukumā piedalījās skolas pedagogi un audzēkņi, kurus interesē veselīgas ēšanas paradumi. Šoreiz iepazināmies ar turku zirņu rullīšu gatavošanu, siera mežģīņu, linsēklu kārtojuma gatavošanu un, protams, mājas trifeļu gatavošanu no vārītām pupiņām. Pēc nepilnu divu stundu darba bija iespēja garšas kārpiņām izbaudīt visus iepriekš minētos ēdienus. Garšoja izcili! Atliek vien mājās visu izmēģināt un pacienāt savus mīļos ar gardumiem, kas ir ne tikai veselīgi, bet arī garšas ziņā izsmalcināti. Meistarklases laikā izskanēja doma, ka varētu nodibināt interešu klubiņu, kurā darbotos tie, kurus interesē veselīgs dzīvesveids, veselīga ēšana un gatavošanas māksla.

Atpakaļ
Padalies ar šo ziņu: